Hírek

PÜNKÖSDI BÁL

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik részvételükkel, vagy más módon támogatták bálunkat.

Programok, események

Ballagás

2018. június 15-én  11 órakor

 

Tanévzáró ünnepély és bizonyítványosztás

2018. június 21-én 16 órakor

 

 

NYÁRI NAPKÖZIS TÁBOR 2018.
Iskolánk alapítványának adószáma:

Szent István Gyermekkórus Zenei Alapítvány

18041552-1-43

 

Kérjük, támogassa iskolánkat adója 1 %-val

 

Köszönjük !

 

Magyar Örökség

A Budafok-Tétényi Nádasdy Alapfokú Művészeti Iskola és Általános Iskola hagyományéltető és művészetoktatási tevékenysége Magyar Örökség. Az iskola nevét az Aranykönyv őrzi.

Magyar Örökség kilencvenedik díjátadó ünnepségét tartották 2018. március 24-én a Magyar Tudományos Akadémia dísztermében. Támogatók: Magyar Tudományos Akadémia, Emberi Erőforrás Támogatáskezelő és a Polgári Magyarországért Alapítvány. Moderátor: Medgyessy Éva.

Medgyessy Éva bemutatatta a Magyar Örökség Díj Bizottságot: Dr. Klinghammer István térképész, egyetemi tanár, az MTA rendes tagja, a Bizottság elnöke, Dr. Hámori József neurobiológus, agykutató, az MTA rendes tagja, a Bizottság tb. elnöke, Juhász Judit újságíró, a Bizottság alelnöke.

Március 15-i megemlélezés

Az idei évben iskolánk adhatott műsort a kerületi központi ünnepségen. Tanulóink előadása mellett a Csilingelő kórus segített megidézni az ünnep hangulatát.

Felkészítő tanárok:  Bleicher Monika, Beer Ágnes, Vizi Adrienn

Müpa Partneriskola-program
MÜPA Partnerprogram

Iskolánk a 2016/2017-es tanévben csatlakozott a Müpa Partneriskola-programjához. A kijelölt célcsoportjaink: a 3. 4. és 7.8. évfolyam tanulói. Az iskola a Müpa fizetős programjain való részvétellel bónuszpontokat gyűjt, amelyeket exkluzív programokra tud beváltani.

Például:

  • Koncert az iskolában
  • MUS-E foglalkozás
  • Teremről teremre
  • OrgonaExpedíció

Iskolánk részéről a kapcsolattartó személy: Beer Ágnes, aki a mozanapló levelezésén keresztül folyamatos információkat fog küldeni elsősorban az érintett évfolyamok diákjainak és szüleinek.