Nádasdy Kálmán Alapítvány kérése

Nádasdy Kálmán Alapítvány kérése

Kedves Szülők és Barátaink!

A Budafok-Tétényi Nádasdy Kálmán Alapfokú Művészeti Iskola és Általános Iskolavezetése és a Nádasdy Kálmán Alapítvány nevében arra kérjük Önöket, hogy szíveskedjenek személyi jövedelemadójuk 1 %-át alapítványunknak felajánlani:

Név: Nádasdy Kálmán Alapítvány

Adószám: 19653534-1-43

Iskolánk a magyar művészetoktatásban az eltelt több évtized során országos hírnévre tett szert, és egyike azon intézményeknek, ahol teljes tanszakrendszer és komplex művészeti nevelés folyik. Az alapfokú művészetoktatás négy területet foglal magában: zeneművészeti, táncművészeti, képző- és iparművészeti, valamint báb- és színművészeti tanszakokat.

Feladataink megvalósításában nyújt segítséget alapítványunk. Az elmúlt években többszázezer forintot tudtunk költeni különböző felejthetetlen hazai és külföldi utakra, táborozásokra, kirándulásokra, versenyeken való részvételre, az iskola jubileumi rendezvényeire és hátrányos helyzetű tanulóink támogatására.

Kérjük, szíveskedjenek szja 1 %-ukat a Nádasdy Kálmán Alapítvány számára felajánlani és erre megkérni családtagjaikat, rokonaikat, barátaikat is – már amennyiben ők nincsenek elkötelezve más alapítvány felé.

Ha Önök, családjuk vagy ismerősük, illetve azok munkahelye az adóalapból leírható konkrét adománnyal is segíteni tudná közhasznú szervezetként működő alapítványunkat, kérjük, a pénzt az OTP XXII. Ker. Fióknál vezetett számlánkra:11722003-20068420 utalják át, s erről mi hivatalos igazolást küldünk. Ez ügyben bátran keressék meg iskolánkat: 1222 Nagytétényi út 31-33. (Tel./fax: +36307989655, e-mail: info@nadasdy.suli.hu)

Korábbi segítségüket is ezúton köszönjük:

Vizi Tibor                                                                                Arató László

kuratóriumi elnök                                                                    intézményvezető